Kinder Yoga

Kinder Yoga 2018-03-09T01:16:36+00:00

Project Description

Kinderyoga bij ONAIR-Dance

Kinderyoga bij ONAIR-Dance

Kinderyoga bij ONAIR-Dance  is een combinatie van yoga en spel waarbij plezier voorop staat. 

Tijdens de les maken de kinderen spelenderwijs kennis met yoga en leren ze zo omgaan met de wisselwerking tussen lichaam en geest.

Door een combinatie van yoga houdingen, spel,  zang & dans, massage, verschillende soorten mindfulness oefeningen, visualisatie en creatieve activiteiten komen ze veel te weten over zichzelf en worden ze zich bewuster van hun lichaam. Kinderen hebben het tegenwoordig al van jongs af aan druk, er wordt veel van ze verwacht en ze moeten presteren. Kinderyoga kan een positieve bijdrage leveren aan het zelfvertrouwen, de weerbaarheid, motorische vaardigheden, emotionele groei, lichamelijke en geestelijke ontspanning, het concentratievermogen en het stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht.  Wij geven leuke en gevarieerde yogalessen, opgebouwd binnen een thema welke is aangepast aan de leeftijd en de belevingswereld. Het is goed voor ieder kind! 

ONAIR-Dance Dansstudio uit Zandvoort is aangesloten bij het Jeugd Cultuurfonds Zandvoort:

Jeugdcultuurfonds Zandvoort stelt als doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders de kans te geven om toch aan actieve kunstbeoefening mee te kunnen doen, ondanks dat er thuis geen budget voor is.

Het werkt zo: Jeugdcultuurfonds Zandvoort draagt zorg voor contributie of het lesgeld van de culturele activiteit. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt aan de culturele organisatie of vereniging.

Een aanvraag bij het fonds kunnen ouders en kinderen (of culturele organisaties) niet zelf doen. Dat kunnen alleen zogeheten intermediairs. Dit zijn professionals die werkzaam zijn in het (voortgezet) onderwijs, jeugdhulpverlening, welzijnswerk, minima-organisaties, schuldhulpverlening of als buurtwerker of huisarts of Sociaal Wijkteam.

 Wees welkom! Wil je graag meer weten, advies of overleg gewenst? Neem dan contact op. Wij zijn te bereiken via 0619427070 of info@onair-dance.nl