Peuter en Kleuterdans

///Peuter en Kleuterdans
Peuter en Kleuterdans 2018-03-09T00:45:02+00:00

Project Description

Peuter en Kleuterdans bij ONAIR-Dance.

Peuter en Kleuterdans

Peuter en Kleuterdans bij ONAIR-Dance.

Peuter en Kleuterdans bij ONAIR-Dance. Peuters en kleuters genieten van muziek, kijk maar als je een liedje zingt of voor de kinderen klapt. Daar worden kinderen vrolijk en rustig van. Net als muziek heeft dans ook een positieve invloed op de ontwikkeling van uw kind. Het is een ideale basis voor de muzikale ontwikkeling. De motoriek wordt ermee geoefend, zowel de fijne als de grove motoriek. Het is een prima training voor geheugen en concentratie zoals het luisteren naar muziek en verschillende klanken en tonen.

Bij peuter en kleuterdans probeert de docent  het kind de wereld van dansend bewegen te laten ontdekken. Dit gebeurt allemaal spelenderwijs. Muziek en bewegen is belangrijk voor uw kind. Op speelse wijze wordt er in de les de nadruk gelegd op muzikaliteit, creativiteit, dansexpressie, ritme gevoel, lichaamscoördinatie en vooral veel dansplezier!

ONAIR-Dance Dansstudio uit Zandvoort is aangesloten bij het Jeugd Cultuurfonds Zandvoort:

Jeugdcultuurfonds Zandvoort stelt als doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders de kans te geven om toch aan actieve kunstbeoefening mee te kunnen doen, ondanks dat er thuis geen budget voor is.

Het werkt zo: Jeugdcultuurfonds Zandvoort draagt zorg voor contributie of het lesgeld van de culturele activiteit. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt aan de culturele organisatie of vereniging.

Een aanvraag bij het fonds kunnen ouders en kinderen (of culturele organisaties) niet zelf doen. Dat kunnen alleen zogeheten intermediairs. Dit zijn professionals die werkzaam zijn in het (voortgezet) onderwijs, jeugdhulpverlening, welzijnswerk, minima-organisaties, schuldhulpverlening of als buurtwerker of huisarts of Sociaal Wijkteam.

Nieuwsgierig geworden naar een les? Liever eerst een keer proberen om te kijken hoe het gaat? Dat kan via een gratis proefles!

 Wees welkom! Wil je graag meer weten, advies of overleg gewenst? Neem dan contact op. Wij zijn te bereiken via 0619427070 of info@onair-dance.nl