Streetdance

Streetdance 2018-03-07T03:46:51+00:00

Project Description

Loading...

Streetdance met plezier bij ONAIR-Dance. streetdance is een mix tussen jazz, funk en hiphop en kan door iedereen gedaan worden. Het is een speciale manier van bewegen en het kan dus in verschillende stijlen. Er wordt meestal op heel snelle muziek gedanst, waardoor het een flitsend effect heeft. Bij streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit het dagelijks leven en op trends in videoclips. Streetdance verandert hierdoor eigenlijk continu. Al zijn de streetdance bewegingen vaak vrij losjes van aard en komen ze heel luchtig over, streetdance is een moderne dans waarbij je je conditie moet gebruiken!

Streetdance is een gezonde manier voor kinderen om hun energie, gevoel en creativiteit te kunnen uiten en zich artistiek te ontwikkelen.

Daarnaast werken wij in de lessen met diverse methodes die gelijkwaardig zijn aan de thema’s die uw kind mee krijgt op school. Ter bevordering van de gehele ontwikkeling. Herkenning, samenwerking, theorie, praktijk en plezier komen hier samen. Ook een gratis proefles? Klik hier voor een les aan te vragen of loop gerust even binnen.

ONAIR-Dance Dansstudio uit Zandvoort is aangesloten bij het Jeugd Cultuurfonds Zandvoort:

Jeugdcultuurfonds Zandvoort stelt als doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders de kans te geven om toch aan actieve kunstbeoefening mee te kunnen doen, ondanks dat er thuis geen budget voor is.

Het werkt zo: Jeugdcultuurfonds Zandvoort draagt zorg voor contributie of het lesgeld van de culturele activiteit. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt aan de culturele organisatie of vereniging.

Een aanvraag bij het fonds kunnen ouders en kinderen (of culturele organisaties) niet zelf doen. Dat kunnen alleen zogeheten intermediairs. Dit zijn professionals die werkzaam zijn in het (voortgezet) onderwijs, jeugdhulpverlening, welzijnswerk, minima-organisaties, schuldhulpverlening of als buurtwerker of huisarts of Sociaal Wijkteam.

Ook een proefles?  neem gerust contact op met 0619427070 of stuur een email naar Info@onair-events.nl of loop gerust even binnen voor meer informatie.