ONAIR-DANCE richt zich op professionele wijze op diverse dansvormen als klassiek ballet, pre-ballet en moderne dans. Stuk voor stuk staan de dansen hoog in het vaandel. De lessen worden gegeven door professionele docenten, elk in het bezit van een diploma. Dans, talent, creativiteit en respect staan bij ons centraal. Talenten blijven bij ONAIR-DANCE niet onopgemerkt en stromen door voor meer succes. ONAIR-DANCE is aangesloten bij het Jeugd Cultuurfonds Zandvoort: ook uw kind krijgt de mogelijkheid om dansles te kunnen volgen binnen onze dansschool. Wees welkom!

6 September Opening Nieuwe Danstudio

Flemingstraat 55, Zandvoort Noord

Tel: 0619427070 / E-mail: info@onair-dance.nl

 

 

 

Elk kind moet een kans krijgen om te kunnen dansen, daarom werkt ONAIR-DANCE samen met het Jeugdcultuurfonds! Aanmelden Loket Zandvoort.

Jeugdcultuurfonds in Zandvoort

Jeugdcultuurfonds Zandvoort stelt als doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders de kans te geven om toch aan actieve kunstbeoefening mee te kunnen doen, ondanks dat er thuis geen budget voor is.

Het werkt zo: Jeugdcultuurfonds Zandvoort draagt zorg voor contributie of het lesgeld van de culturele activiteit. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt aan de culturele organisatie of vereniging.

Een aanvraag bij het fonds kunnen ouders en kinderen (of culturele organisaties) niet zelf doen. Dat kunnen alleen zogeheten intermediairs. Dit zijn professionals die werkzaam zijn in het (voortgezet) onderwijs, jeugdhulpverlening, welzijnswerk, minima-organisaties, schuldhulpverlening of als buurtwerker of huisarts.