Informatie

/Informatie
Informatie 2018-09-17T02:18:10+00:00

Welkom op de website van ONAIR-Dance Dansstudio uit  Zandvoort, Bent u opzoek naar een fijne dansstudio in Zandvoort? Dan bent u van harte welkom om eens te komen kijken of om een (proef)les mee te doen ! Wij staan voor plezier en kwaliteitslessen. Daarom werken wij met een klein team van geweldige en enthousiaste docenten. Allemaal met veel passie voor dans en dit brengen wij graag over! Onze dansschool geeft diverse vormen dans: klassiek ballet, pre-ballet en moderne dans, Jazz, Streetdance, Popping, Kinderyoga, 55+ Jazz dance en 35+ Jazz dance , Zumba , Dj Les, Peuter- en Kleuterdans en kidsdance bij Stichting Pluspunt aan de Flemingstraat 55 in Zandvoort-Noord. Dans, talent, creativiteit en respect staan bij ons centraal. Talenten blijven bij ONAIR-DANCE niet onopgemerkt en stromen door voor meer succes.

ONAIR-Dance Dansstudio uit Zandvoort is aangesloten bij het Jeugd Cultuurfonds Zandvoort:

Jeugdcultuurfonds Zandvoort stelt als doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders de kans te geven om toch aan actieve kunstbeoefening mee te kunnen doen, ondanks dat er thuis geen budget voor is.

Het werkt zo: Jeugdcultuurfonds Zandvoort draagt zorg voor contributie of het lesgeld van de culturele activiteit. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt aan de culturele organisatie of vereniging.

Een aanvraag bij het fonds kunnen ouders en kinderen (of culturele organisaties) niet zelf doen. Dat kunnen alleen zogeheten intermediairs. Dit zijn professionals die werkzaam zijn in het (voortgezet) onderwijs, jeugdhulpverlening, welzijnswerk, minima-organisaties, schuldhulpverlening of als buurtwerker of huisarts of Sociaal Wijkteam.

Wees welkom! Wil je graag meer weten, advies of overleg gewenst? Neem dan contact op. Wij zijn te bereiken via 0634662909 of info@onair-dance.nl