ONAIR-Dance ook op zaterdag open

//ONAIR-Dance ook op zaterdag open

ONAIR-Dance ook op zaterdag open

ONAIR-Dance ook op zaterdag open

ONAIR-Dance, de dansschool in Nieuw Noord, zal vanaf heden ook les gaan geven op zaterdag. Binnenkort wordt gestart met 2 lessen streetdance, en wordt er gekeken naar extra mogelijkheden. Er is steeds meer vraag naar andere dansvormen en daar willen wij de komende tijd zeker gehoor aan gaan geven.

De zaterdag lessen zijn:

HIPHOP/STREETDANCE · 8 t/m 11 jaar · Docent: Anita · Start: 11:00 · Duur: 1 uur · Zaal: Dansstudio

HIPHOP/STREETDANCE · 12 t/m 15 jaar · Docent: Anita · Start: 12:30 · Duur: 1 uur · Zaal: Dansstudio

ONAIR-Dance ook op zaterdag open

ONAIR-Dance Dansstudio uit Zandvoort is aangesloten bij het Jeugd Cultuurfonds Zandvoort:
Jeugdcultuurfonds Zandvoort stelt als doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders de kans te geven om toch aan actieve kunstbeoefening mee te kunnen doen, ondanks dat er thuis geen budget voor is.
Het werkt zo: Jeugdcultuurfonds Zandvoort draagt zorg voor contributie of het lesgeld van de culturele activiteit. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt aan de culturele organisatie of vereniging. Een aanvraag bij het fonds kunnen ouders en kinderen (of culturele organisaties) niet zelf doen. Dat kunnen alleen zogeheten intermediairs. Dit zijn professionals die werkzaam zijn in het (voortgezet) onderwijs, jeugdhulpverlening, welzijnswerk, minima-organisaties, schuldhulpverlening of als buurtwerker of huisarts of Sociaal Wijkteam.
Wees welkom! Wil je graag meer weten, advies of overleg gewenst? Neem dan contact op. Wij zijn te bereiken via 0619427070 of info@onair-dance.nl

By | 2018-03-11T02:19:25+00:00 maart 11th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor ONAIR-Dance ook op zaterdag open

About the Author: